Organisation och teknisk förmåga

Jämtlands UV startades 1980 av VD:n Mats Garmager och har idag mer än 30 års samlad erfarenhet av olika sorters dykeriarbeten. 

Jämtlands UV AB är ett dykeriföretag med bas i Östersund som grundades för över 40 år sedan av Mats Garmager. Mats äger idag bolaget tillsammans med Johannes Håkansson som arbetat i företaget sedan 19 år tillbaka.


Vi har med tiden samlat på oss stor erfarenhet av olika dykuppdrag och sjönära entreprenader. Vi har en gedigen maskinpark för arbete under och på vatten likväl som på land.

Vi har möjlighet att utföra de flesta förekommande dykuppdrag från besiktning och filmning av redan befintliga anläggningar till projektering och nyproduktion. Vi har med åren lagt ett stort antal sjöledningar och sjökablar och det är även där våran spetskompetens ligger.

Jämtlands UV AB består i dag av totalt fyra personer samtliga med yrkesdykarcertifikat B. Vi använder oss alltid av behörig personal.
Vår personal har hög kompetens och erfarenhet av att tillverka och förlägga sjöledningar, sjökabelförläggning, PE-svetsning, besiktningar, bottenprojektering, kraftverksjobb och ROV besiktning / filmning.


Våra två arbetsledare har BAS-P / BAS-U kompetens, det kombinerat med vår mångåriga erfarenhet av att driva egna entreprenader och arbeta lösningsfokuserat gör att vi självständigt kan utföra arbetet.

Vi har ett stort kontaktnät med entreprenörer som vi samarbetar med om vi vid behov behöver åberopa deras tekniska eller yrkesmässiga kapacitet.

Du når oss på 063-51 20 43 eller info@jamtlandsuv.se

Kom i kontakt med oss +4670-643 98 92

Kom i kontakt med oss

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt.

Få en kostnadsfri offert när du kontaktar oss

Fel: Kontaktformulär hittades inte.